Verseny CDI Peugeot robogókhoz immobilizer megkerüléssel

Vadonatúj termék a Motomotors kínálatában: Naraku Racing CDI Peugeot robogókhoz immobiliserrel. (ACI100.01 típusú CDI)
A CDI alkalmas tuningoláshoz vagy pótalkatrészként, a CDI megkerüli a Peugeot robogó indításgátlóját egy megkerülő áramkörrel.

Eddig még törött kulccsal is a teljes zárat, beleértve a CDI-t is, ki kellett cserélni. Ez most sokkal egyszerűbb és mindenekelőtt olcsóbb a Naraku CDI-vel.

Illik a Peugeot Speedfight, TKR, Trekker, Elyseo és Vivacity modellekhez ACI100.01 típusú CDI-vel.

[magento pid=’NK390.39′]

Alkatrészre van szükséged? Böngéssz közel 20.000 robogó, maxi robogó alkatrészünk közül, több mint 2.000 típushoz.

A számos alkatrész gyártónak (120+) köszönhetően könnyen megtalálhatod a neked valót, robogó tuning esetén és olcsó alkatrész pótlás esetén is, komplett blokkoktól kezdve, tuning kipufogókon, hengerszetteken át a tömítésekig.

  • Ha a termék raktáron van (minden terméklapon látható az aktuális készletinformáció és a várható szállítási idő), munkanapokon 14 óráig feladjuk a rendelést, ami a következő munkanapon már meg is érkezik neked a kiválasztott szállítási módon.
  • Ha be kell szereznünk a terméket, e-mailben és sms-ben jelezzük, amint elindult a beszállítóink egyikétől. Minden hétfőn, szerdán és pénteken 14 óra körül rendezzük a beszerzéseket. Általában 2 munkanap alatt meg is érkeznek a rendelt termékek Németországból.

Használd a MOTO5 kuponkódot a kosár, vagy pénztár oldalon, 5% azonnali kedvezményért! A szállítás GLS futárszolgálattal 40.000 Ft felett díjmentes!

Megnézem a motomotors.eu webshopot!

Ügyfeleink legfrissebb értékelései