Ezen a héten új akciót indítunk

Sziasztok! Október 20.­­-tól október 31.-ig 10%-os akciónk lesz!

Természetesen, ha ebben az időintervallumban rendeled meg a termékeinket, de csak azt szeretnéd, hogy november érkezzem meg, arra is van lehetőség, hogy csak akkor fizesd ki!

Ne feledjétek az októberi akciónkat!

 

Alkatrészre van szükséged? Böngéssz közel 20.000 robogó, maxi robogó alkatrészünk közül, több mint 2.000 típushoz.

A számos alkatrész gyártónak (120+) köszönhetően könnyen megtalálhatod a neked valót, robogó tuning esetén és olcsó alkatrész pótlás esetén is, komplett blokkoktól kezdve, tuning kipufogókon, hengerszetteken át a tömítésekig.

  • Ha a termék raktáron van (minden terméklapon látható az aktuális készletinformáció és a várható szállítási idő), munkanapokon 14 óráig feladjuk a rendelést, ami a következő munkanapon már meg is érkezik neked a kiválasztott szállítási módon.
  • Ha be kell szereznünk a terméket, e-mailben és sms-ben jelezzük, amint elindult a beszállítóink egyikétől. Minden hétfőn, szerdán és pénteken 14 óra körül rendezzük a beszerzéseket. Általában 2 munkanap alatt meg is érkeznek a rendelt termékek Németországból.

Használd a MOTO5 kuponkódot a kosár, vagy pénztár oldalon, 5% azonnali kedvezményért! A szállítás GLS futárszolgálattal 40.000 Ft felett díjmentes!

Megnézem a motomotors.eu webshopot!

Ügyfeleink legfrissebb értékelései