A motorfelni tisztítása

A motorfelni tisztítása

 

A felni tisztításnál ügyelnünk kell arra, hogy a csapágy és a porvédőhöz közvetlenül a vegyszert ne spricceljük be, magasnyomású mosóval ne menjünk közel, tartsuk meg a távolságot.

Szépen befújjuk a felnit, átecseteljük felnitisztítóval a féknyergeket se hagyjuk ki. Arra ügyeljünk, ha lemossuk a felniről a felnitisztítót mindenképpen tartsuk meg a kellő távolságot, mert olyan helyekre is bejuthat a víz ahol, meghibásodást okozhat a féken belül.

Nagyon fontos hogy ezekre odafigyeljünk, mert csak később évek múltával jöhet egy fék probléma, ami több pénz kiadással járhat majd a szerviz. Ez a fő eleme a motornak a fék is és ezért fontos, hogy ki legyen tisztítva ez is. Ezért is nagyon fontos, hogy ha magasnyomásúval takarítsuk a felnit vagy épp a féket, akkor odafigyeljünk a kellő távolság megtartására.

https://motomotors.eu/hu/motul-wheel-clean-e3-felni-tisztito-400ml.html

Alkatrészre van szükséged? Böngéssz közel 20.000 robogó, maxi robogó alkatrészünk közül, több mint 2.000 típushoz.

A számos alkatrész gyártónak (120+) köszönhetően könnyen megtalálhatod a neked valót, robogó tuning esetén és olcsó alkatrész pótlás esetén is, komplett blokkoktól kezdve, tuning kipufogókon, hengerszetteken át a tömítésekig.

  • Ha a termék raktáron van (minden terméklapon látható az aktuális készletinformáció és a várható szállítási idő), munkanapokon 14 óráig feladjuk a rendelést, ami a következő munkanapon már meg is érkezik neked a kiválasztott szállítási módon.
  • Ha be kell szereznünk a terméket, e-mailben és sms-ben jelezzük, amint elindult a beszállítóink egyikétől. Minden hétfőn, szerdán és pénteken 14 óra körül rendezzük a beszerzéseket. Általában 2 munkanap alatt meg is érkeznek a rendelt termékek Németországból.

Használd a MOTO5 kuponkódot a kosár, vagy pénztár oldalon, 5% azonnali kedvezményért! A szállítás GLS futárszolgálattal 40.000 Ft felett díjmentes!

Megnézem a motomotors.eu webshopot!

Ügyfeleink legfrissebb értékelései