Univerzális motoros kormányfűtés

Készen állsz arra, hogy a téli motorozást, túrákat a következő szintre emeld?

Mutatunk egy innovatív lehetőséget, ami segít nekünk abban, hogy élvezzük a fűtött kormány melegét, miközben átéljük a téli motorozás szépségét. Roppant fontos a megfelelően melegen tartott kéz.

Amikor az ember hűvösebb időben kénytelen motorozni, az első teljesen áthűlő részünk a kézfejünk lesz. És nemcsak a mínuszokban való csapatásakra gondolok, akár egy alpesi hágón vagy a hegyekben nyáron is simán lehet 5-6 fok, amikor már csonttá fagynak az ujjaid. Amik pedig elgémberedve nem csak kevésbé élvezetessé, hanem veszélyesebbé teszik a motorozást! A jó markolatfűtés tehát mind a komfortot, mind a biztonságot növeli.

De nem is feltétlenül kell hideg idő, elég egy nyári zápor, egy átázott kesztyű, amit a markolatfűtéssel gyorsan megszáríthatsz.
Tedd kellemessé a téli motorozást kormányfűtésünkkel!
Használata nagyon egyszerű, könnyen felszerelhető és öt lépésben állítható, bármilyen kormánymérethez illeszkedik, anélkül, hogy a markolatot cserélni kellene.

A fűtött markolat nyújtotta kényelem egész télen élvezetessé teszi a motorozást a zord időkben.
Bátran és nyugodtan tárolhatod bármilyen sporttáskában, amikor épp nem használod.

Kormány fűtés a téli motorozás elengedhetetlen kelléke, segít, hogy teljes magabiztossággal viseljük a hideget. Intsünk búcsút a hideg kezeknek és a fagyos ujjaknak, és üdvözöljük a téli motorozás extázisát!

https://motomotors.eu/hu/koso-x-claws-felcsatolhato-futott-markolatok-12v-os-kapcsoloval.html

Alkatrészre van szükséged? Böngéssz közel 20.000 robogó, maxi robogó alkatrészünk közül, több mint 2.000 típushoz.

A számos alkatrész gyártónak (120+) köszönhetően könnyen megtalálhatod a neked valót, robogó tuning esetén és olcsó alkatrész pótlás esetén is, komplett blokkoktól kezdve, tuning kipufogókon, hengerszetteken át a tömítésekig.

  • Ha a termék raktáron van (minden terméklapon látható az aktuális készletinformáció és a várható szállítási idő), munkanapokon 14 óráig feladjuk a rendelést, ami a következő munkanapon már meg is érkezik neked a kiválasztott szállítási módon.
  • Ha be kell szereznünk a terméket, e-mailben és sms-ben jelezzük, amint elindult a beszállítóink egyikétől. Minden hétfőn, szerdán és pénteken 14 óra körül rendezzük a beszerzéseket. Általában 2 munkanap alatt meg is érkeznek a rendelt termékek Németországból.

Használd a MOTO5 kuponkódot a kosár, vagy pénztár oldalon, 5% azonnali kedvezményért! A szállítás GLS futárszolgálattal 40.000 Ft felett díjmentes!

Megnézem a motomotors.eu webshopot!

Ügyfeleink legfrissebb értékelései