Professzionális motoros esőruha

Professzionális motoros esőkabát

 

Megbízható, nagy szilárdságú vízálló felszerelések, mint például a motoros esőkabát, az egyik nélkülözhetetlen minden évszakban. Ez a legszükségesebb kiegészítő a motorkerékpárok szerelmeseinek. De esőruha és esőruha között is van különbség. Fontos, hogy valóban vízálló legyen.

Most adunk pár tippet, hogyan vásárolj magadnak jó esőkabátot:

 

  • A cipzár mellett rendelkezzen az esőkabát patentokkal is.
  • Rendelkezzen kapucnival is, amit a sisak alá fel tudsz tenni a fejedre
  • Érdemes feltűnő, látható színben választani esőruhát, hogy ne olvadjunk be a szürke esős környezetbe.
  • Figyeljünk arra, hogy eggyel nagyobb méretben vásároljunk eső elleni ruházatot, hogy rámenjen a motoros ruházatra
  • Nézzétek meg az esőruha választásakor, hogy rendelkezik-e plusz béléssel, egyrészt, hogy jobban védjen a hidegebb időben, másrészt hogy ne cuppanjon rá a ruhádra.
  • És ha már esőruha, akkor érdemes két részeset választani, hiszen azt külön is lehet hordani.

 

Érdemes egyébként folyamatosan a motorban tartani az esőruhánkat, hiszen nem tudhatjuk, mikor is kap el zápor és mikor kell elővennünk az út folyamán, vagy ha egyébként is kénytelenek vagyunk esőben indulni, fontos hogy az alapkellékünk jó minőségű legyen, hogy esőben is élvezni tudjuk az utat.

 

https://motomotors.eu/hu/eso-ruha-s-line-sarga-2-darab-meret-l.html

Alkatrészre van szükséged? Böngéssz közel 20.000 robogó, maxi robogó alkatrészünk közül, több mint 2.000 típushoz.

A számos alkatrész gyártónak (120+) köszönhetően könnyen megtalálhatod a neked valót, robogó tuning esetén és olcsó alkatrész pótlás esetén is, komplett blokkoktól kezdve, tuning kipufogókon, hengerszetteken át a tömítésekig.

  • Ha a termék raktáron van (minden terméklapon látható az aktuális készletinformáció és a várható szállítási idő), munkanapokon 14 óráig feladjuk a rendelést, ami a következő munkanapon már meg is érkezik neked a kiválasztott szállítási módon.
  • Ha be kell szereznünk a terméket, e-mailben és sms-ben jelezzük, amint elindult a beszállítóink egyikétől. Minden hétfőn, szerdán és pénteken 14 óra körül rendezzük a beszerzéseket. Általában 2 munkanap alatt meg is érkeznek a rendelt termékek Németországból.

Használd a MOTO5 kuponkódot a kosár, vagy pénztár oldalon, 5% azonnali kedvezményért! A szállítás GLS futárszolgálattal 40.000 Ft felett díjmentes!

Megnézem a motomotors.eu webshopot!

Ügyfeleink legfrissebb értékelései