Robogó karbantartás ellenőrző lista – időszaki ellenőrzések

Kedves kétkerekű barátom,

Robogó Robi szerelő mesterünkkel együtt megittunk néhány csésze kávét, és összeállítottunk egy listát azokról az alkatrészekről, amelyek elhasználódhatnak a robogódon. Mivel ezek az alkatrészek nem tudnak beszélni, és nem mondják meg, hogy mikor van itt az ideje kicserélni őket, időközönként ellenőrizni kell őket.

Mivel a robogón különböző alkatrészek vannak, amelyek a normál használat során elhasználódnak, a biztonságos közlekedés érdekében rendszeresen ellenőrizned vagy ellenőriztetned kell őket.

Listánk segítségével most ellenőrizheted, hogy a robogódon mely alkatrészeket kell kicserélni vagy ellenőrizni.

Ha vannak tippjeid vagy titkos tudásod, akkor írj nekünk. A hasznos tippekért pontokat adunk a karmaszámládra.

Üdvözlet a Motomotors.eu csapatától

SZERVIZTIPPEK LETÖLTÉSE PDF FORMÁTUMBAN

Csak kinyomtatod, végigmész a listán, bejelölöd a négyzetet, kész.

Intervallum_500km.pdf

Intervallum_2500km.pdf

Intervallum_5000km.pdf

Intervallum_10000km.pdf

A https://motomotors.eu/hu/ weboldalon minden szükséges terméket megtalálsz!

Alkatrészre van szükséged? Böngéssz közel 20.000 robogó, maxi robogó alkatrészünk közül, több mint 2.000 típushoz.

A számos alkatrész gyártónak (120+) köszönhetően könnyen megtalálhatod a neked valót, robogó tuning esetén és olcsó alkatrész pótlás esetén is, komplett blokkoktól kezdve, tuning kipufogókon, hengerszetteken át a tömítésekig.

  • Ha a termék raktáron van (minden terméklapon látható az aktuális készletinformáció és a várható szállítási idő), munkanapokon 14 óráig feladjuk a rendelést, ami a következő munkanapon már meg is érkezik neked a kiválasztott szállítási módon.
  • Ha be kell szereznünk a terméket, e-mailben és sms-ben jelezzük, amint elindult a beszállítóink egyikétől. Minden hétfőn, szerdán és pénteken 14 óra körül rendezzük a beszerzéseket. Általában 2 munkanap alatt meg is érkeznek a rendelt termékek Németországból.

Használd a MOTO5 kuponkódot a kosár, vagy pénztár oldalon, 5% azonnali kedvezményért! A szállítás GLS futárszolgálattal 40.000 Ft felett díjmentes!

Megnézem a motomotors.eu webshopot!

Ügyfeleink legfrissebb értékelései