Motor takaró ponyva

Hogyan hosszabbítható meg a motorunk élettartalma télen?

Amin nem érdemes spórolni, az a jó minőségű motoros ponyva.A motorunk téli pihenése előtt fontos, hogy körültekintően válasszunk ponyvát a vasunkra, hiszen a jó minőség mellett rendelkeznie a vízállóság tulajdonságával miközben légáteresztő is egyben.Higgyétek el, megéri a jó minőségű téli ponyvát megvenni, mert ha spórolás céljából netán fóliával takarnátok le a gépet akkor a bepárásodás miatt, rengeteg kellemetlen meglepetésben lehet részetek.

A motorponyva hatékony társ a mindennapokban, főleg azoknak, akik nem tudják garázsban tárolni motorjukat. A szabadban tárolt motorkerékpárok ki vannak téve az időjárás viszontagságainak télen-nyáron. Nyáron a napsugárzás, az UV fény rövidíti az alkatrészek időtartalmát, télen a zord időjárással kell szembenéznie.

Az éjszakai mínuszok után ugyanis a nappali 1-2 fokban a ponyva belseje párásodni fog, ami csúnya rozsdásodást okozhat az addig szépen csillogó krómrétegen.

Sok bosszúságtól tudjuk magunkat megkímélni egy jól megválasztott ponyvával.

Egy jó ponyva rögzíthető a motor egyes elemeihez, így nyújtva védelmet nemcsak a viharokkal szemben, hanem a pórtól is. A motorponyva használata nemcsak a szabadban tárolt vasak számára nyújt védelmet, hanem a téli időszakot garázsban pihenő motorokat is hatékonyan védi a garázsokba befészkelő koszoktól , poroktól is. Ezzel időt és energiát tudunk magunknak megspórolni a tavaszi takarításnál.

Ezen túlmenően a tárolás során a ponyva ezen túlmenően védi a vasunkat a különböző karcolásoktól és megőrzi a fényezést is.

Alkatrészre van szükséged? Böngéssz közel 20.000 robogó, maxi robogó alkatrészünk közül, több mint 2.000 típushoz.

A számos alkatrész gyártónak (120+) köszönhetően könnyen megtalálhatod a neked valót, robogó tuning esetén és olcsó alkatrész pótlás esetén is, komplett blokkoktól kezdve, tuning kipufogókon, hengerszetteken át a tömítésekig.

  • Ha a termék raktáron van (minden terméklapon látható az aktuális készletinformáció és a várható szállítási idő), munkanapokon 14 óráig feladjuk a rendelést, ami a következő munkanapon már meg is érkezik neked a kiválasztott szállítási módon.
  • Ha be kell szereznünk a terméket, e-mailben és sms-ben jelezzük, amint elindult a beszállítóink egyikétől. Minden hétfőn, szerdán és pénteken 14 óra körül rendezzük a beszerzéseket. Általában 2 munkanap alatt meg is érkeznek a rendelt termékek Németországból.

Használd a MOTO5 kuponkódot a kosár, vagy pénztár oldalon, 5% azonnali kedvezményért! A szállítás GLS futárszolgálattal 40.000 Ft felett díjmentes!

Megnézem a motomotors.eu webshopot!

Ügyfeleink legfrissebb értékelései